HTML

Huzzatokhaza.blog.hu

Egyszerű. Húzzanak haza a politikusok. Lehetőség az megvolt, minden oldalon. Köszönjük szépen, elég volt.

Friss topikok

Szavazz hülye

2008.03.11. 00:54 nezs

Szavaztunk.

Én persze ezt vártam. Na ne szórakozz, mindenki ezt várta. Mi a francnak költöttünk el megint 5 milliárd forintot?

A legjobban a TV híradók örülnek ilyenkor, nem kell gondolkodni. Egy kocsi a székházakhoz, és megvan a főcím.

Ki akar díjakat fizetni. Senki. Én sem. Mégis én fizetek. Kb. 1,6 millió jóarccal együtt, helyettetek.

Azért az eléggé érdekes, hogy mi (ti) most itt kb. 20 milliárd forinttot csesztünk el. Mennyit? Hát kérem szépen, azért az lófasz, lássuk be.Itt kérem, buli van már megint. Cirkuszmaximusz, maximumon. BKV tenderek (combino 40milliárd, buszok nemtom mennyi ), METRO építés (500 milliárd), autópálya építések, óriási lenyúlás.

És erről csitu van. Vagy legalábbis a népszavazáshoz képest.

És miről van szó mindehol? 2010-ről. Minden fórumon a két vezér közti viadalokról, meccsekről, indexen főcímben pl parlamenti szópárbajról lehet olvasni. Most akkor 2-2, mert itt meg ott ez nyert, amott meg az. Most beteszünk a kormánynak, most visszavágunk az ellenzékek. Orbán így nyerhet, Gyurcsány mégis maradhat stb stb.

Nagyon kedves mindenki!

Nézzetek boxot bazmeg! vagy K1-et. vagy akármi mást, ahol ketten püfölik egymást. Ki a faszt nem érdekel ez a két majom??? Hát ennyire nem látszik, hogy az én pénzemen szavaztatnak, hírdetnek, hülyítenek lényegében  semmi másért, csak az én pénzemért? Hullajó.

Egyetért-e Ön azzal, hogy 8 év utána a politikusok vonuljanak vissza?

Egyetért-e Ön azzal, hogy külföldi szakértő kormányt válasszon az ország? Pl. egy skandinávot. Vagy jöjjenek az Írek. Jöjjenek ide, fizessünk nekik, és mondják meg a közgazdászaik, akik nincsenek jóban sem itt sem ott, hogy mi legyen.

És akkor ha azt mondják, vizitdíj, akkor kuss. Tandíj, dupla kuss. (Tanulj jól, kapsz ösztöndíjat).

Csomó helyen felmerült Széchenyi neve. Hát Ő is hajlandó volt tanulni. Nem kell itt kérem spanyolviaszt feltalálni. Bakker, vannak jól működő államok? Boldog emberek? Hát copy paste bazmeg.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://huzzatokhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr97375407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása