HTML

Huzzatokhaza.blog.hu

Egyszerű. Húzzanak haza a politikusok. Lehetőség az megvolt, minden oldalon. Köszönjük szépen, elég volt.

Friss topikok

Most akkor beszartunk vagy mivan?

2008.03.20. 23:52 nezs

Folyamatosan arról beszélt minden kormánypárti hallelúja, hogy a szavazás várható eredményei nem lepték meg őket, és alapvetően nincs itt gond, hát mert ugye fizetni az senki sem szeret és nyilván hülye kérdésre, igen hülye a válasz is.

Azért csak beszartak valamin. Mindig szoktam mondani, hogy OV-nek pontosan 2millió mittonénhányszáz és nem tom hányezer 13 darab szavazója van, tudod ezekre az embereke úgy azért rá lehet mutatni. Úgy darabra. De ez most itt nem zrika, csak úgy mondom, hogy ez van. Ez a szám nem nagyon változott az utóbbi 8 évben. És most akkor meg hirtelen 7-800 ezerrel több lett belőlük. Arról nem is beszélve, hogy az a 4 millió, aki nem ment el, az nemmel szavazott? Dehogy! Csak annyira elege van már a kétoldalú hülyítésből és cirkuszból, hogy inkább főzött egy jó ebédet, és reménykedett, hogy van benne elég vitamin ami segít, hogy ne legyen egy darabig még beteg. Mondjuk úgy még 10 évet ne.  

De a lényeg, hogy ezen a számon be tetszett szarni kérem szépen?

Akkor most gyorsan átalakítjuk a keservesen összeizzadt egészségügyi törvényt? Még egy kicsit farigcsálunk rajta, hogy emészthetőbb legyen, meg társadalmilag támogatott? Hát ne legyen. 

Uraim és kvótát elbukó Hölgyeim! El kéne már lazulni. Fel kéne fogni, hogy nem nyerhetnek 2010-ben. És akkor, ha végre ellazultak, akkor össze kéne magukat már nagyon szedni, és nem népszerű döntéseket hozni, nem indexeket hajkurászni, hanem rendet kéne már végre tenni. 

Az persze külön megérne néhány fejezetet, hogy most akkor majd negyedévente az urnákhoz járulhatunk? Vagy félévente? 5-5 milliárd, csak úgy szólok. És még ezzel sincs olyan nagy gáz, csak hát éppen most húzzuk ki a mindenkori kormányok alól a tököt.

Mert ugye ingyen sört holnaptól! Különben népszavazok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://huzzatokhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr54390192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása