HTML

Huzzatokhaza.blog.hu

Egyszerű. Húzzanak haza a politikusok. Lehetőség az megvolt, minden oldalon. Köszönjük szépen, elég volt.

Friss topikok

ináff

2009.06.02. 18:35 nezs

Elég - nyugi, belőletek is!

Elég.

Valóban így van. Ez az a szó, ami már jóideje, legalább az utóbbi években üvölt bennem. A másik szó, ami  ugyancsak nem találja a maga helyét, az a tehetetlenség. Akarom mondani, a tehetetlen düh, a népnyúzó, politikai akaratokkal szemben.

A Fidesz, attól függetlenül, hogy most éppen az EU parlamenti választások kapcsán, ami nem éppen erre lenne való, de nagyon jól eltalálta azt az egyetlen szót, ami kifejezi egy ország indulatát.

Csakhogy, nekik erre milyen morális alapjuk van?!  Minden nehézség nélkül, még most is simán felsorolnék, sőt, reggelig sorolnám egy kis net eléréssel azokat a Csintalanságokat, amiket ők is elkövettek.  Benne vannak kérem szépen az elég pakliban, de erősen.

És emelett az MSZP nem szégyenli azt mondani, hogy ez a rossz, meg nehézség, meg, hogy már megint rajtunk és megint szorossabban, hát ez csak a válság miatt van. Hát nem értitek gyerekek, rossz Európának is, sőt, sőt, atyaúristen, hát nem látjátok, hogy rossz az egész világnak is?! Akkor meg ti, drága kis picike kis állanódan amúgy is elnyomott honfitársaim hát, hogy mertek elégedetlenkedni? Nahát, kedves MSZP, belőletek aztán már tényleg elég. Ilyen arcátlanság már nincs is. A zakó csúnyán megérett, remélem, amíg ezek az őskövületek a párt élén vannak, nem is veszik le újra.

Szégyen, hogy mennyi pénzt költenek el megint mindenféle reklámra. És nem, akárhogyis szeretném, de nem látom a hasznát annak, hogy ők ott kint vannak. Nagyon egyszerűen interpretálva, bizony olybá tűnik a hülyére vett halandónak, hogy a milliárdos kampány értelme, az néhány politikai csatahajó félreállítása, messzi vizekre küldése, mert sajnos, annak idején ezeket a hajókat bizony nehéz tüzérséggel vérteztük fel, csak a leszerelésük igen költséges, akarom mondani, veszélyes. Ezért inkább milliárdokat költve elküldjük őket ojrópába, 7200 EUR/hó, de legalább nem mi fizetjük, mármint legalább nem közvetlenül. A kampányokat viszont, ne legyenek illúziók, azokat mi fizetjük. Már írtam régebben, hogy a mi pénzünkből a mi pénzünkért. ÁÁÁ.

Tanácstalan vagyok.

Ki a faszomra szavazzak?  Na nem csak júniusban, azt azért jobban leszarom. De kire szavazzak jövőre, vagy akár októberben, ha kibrusztolják, vagy mindegy mikor? Nyilván lesznek, akik hangosan, vagy érvekkel, vagy szép szóval, de meg akarnak győzni a fityesz vagy szoci vonalról. Na, hát ezeket elküldöm a büdös francba. Plussz marhára liberális is vagyok, viszont amióta Bp-en élek,  a Demszky-t úgy utálom, hogy az SZDSZ alapból kiesett. Ugyan már, most tényleg bárki azt hiszi, hogy ennél nem lehetne jobban vezetni ezt a várost? Ez a sztár politikus, aki kb. 4x nyert ugyanazzal a meg nem épített metro ígérettel? ( Nem én mondtam sajnos, de találó. ) Minden budapesti beruházás helyből 2x annyiba kerül, mint amikor elkezdik, mert elfelejtik belekalkulálni, hogy jaa, az kérem nettó ár volt, na nem, nem az áfa nélkül, hanem zsebpénz nélkül kalkuláltuk. Annyi a jó hír, hogy nem indul többet. Legalábbis most ezt mondja.  Az Magyarok Dávidibolyáért Fórumot felesleges támogatni, oda húz, ahonnan a zsé fúj. Egy pozitív dolgot azért említenék velük kapcsolatban, az örökösödési illetéket tényleg eltöröltették. Igaz, 20 év alatt, szóval azért árnyalt a kép, de ez akkor is pirospont.

Jöjjön a Jobbik? No comment.  Ez a Jobbik, ez egy tipikus kabátlopási ügy. Mert hallottam én már, hogy áá, ezek nem szélsők, meg úúú, nem olyanok, de ha  csak a gyanú is felmerül, egy incirifinciri kis apró gyanú, hogy de azért mégis, akkor inkább köszönöm szépen, a lehető legtávolabb vágyom tőlük. Igaz, olvastam, hogy ők még nem hazudtak nekünk, majd ha már...bocs, inkább nem várnám meg. Vajon, honnan van ennyi pénzük hírdetni?!

Őszintén kíváncsi lennék, az ’Egyik sem’ kockát hányan húznák be?

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://huzzatokhaza.blog.hu/api/trackback/id/tr821159718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása